Tehdasfysiikan keskeisiä julkaisuja

Haluatko oppia lisää tehdasfysiikasta? Tältä sivulta löydät tehdasfysiikan keskeistä kirjallisuutta.

Factory Physics

Harvoin löytää niin merkittävää kirjaa kuin mitä Factory Physics on. Kirjassa esitellään keskeiset fysiikan lait tuotannolliselle toiminnalle.

Lue lisää!

Factory Physics for Managers

Kirja kuvaa, kuinka liiketoimintaprosessien palvelut ja työt virtaavat ja mitkä lainalaisuudet näitä virtauksia ohjaavat ja mistä liiketoimintatulos, tuottavuus, muodostuu.

Lue lisää!
Supply Chain Science

Supply Chain Science

Kirja kuvaa tieteellisestä lähtökohdasta, kuinka valmistus ja toimitusketjun dynamiikka toimii. Keskeisiä käsitteitä ovat läpimeno, jaksoaika, varastot jne. Ymmärrät miksi systeemi toimii niinkuin se toimii.

Lue lisää!

Hospital Operations

Terveydenhoidon parantamisessa painopiste on Suomessa (kuten muuallakin) politiikassa ja ekonomiassa. Kirja keskittyy sairaaloiden ja terveyskeskusten toimitusprosesseihin ja niiden toiminnan tehostamiseen.

Lue lisää!

Vaihtelu

Vaihtelu on lajissaan ensimmäinen kirja, joka keskittyy käsittelemään ainoastaan vaihtelua. Kirjassa kuvataan erittäin yleistä käsitettä vaihtelu ja sen tunnistamista organisaatiossa.

Lue lisää!

Tilaa kirjavinkit sähköpostiisi

Liity postituslistalle ja saat ajankohtaista tietoa tehdasfysiikasta ja laatutekniikoista sekä laadun kehittämisestä suoraan sähköpostiisi.