Tehdasfysiikka.fi sivuston taustalla

Tehdasfysiikka.fi on Quality Knowhow Karjalainen Oy:n ylläpitämä sivusto, jolta löydät tehdasfysiikan (factory physics) aihepiiriin liittyvää tietoa, artikkeleita, koulutuksia sekä kirjallisuusvinkkejä.

Quality Knowhow Karjalainen Oy on koulutus- ja konsultointiyritys, joka tarjoaa asiakkailleen koulutusta ja konsultointia tuotteiden ja toimintaprosessien laadunparantamiseen sekä välittää laatutekniikan kirjoja, ohjelmistoja ja demonstraatiovälineitä. Quality Knowhow Karjalainen Oy on perustettu vuonna 1997 täydentämään Laatutieto Oy:n vuonna 1986 alkanutta toimintaa.

Koulutamme ja konsultoimme yrityskohtaisissa koulutustilaisuuksissa sekä julkisilla kursseilla liiketoiminnan kehittämistä, Lean Six Sigma -menetelmää, tehdasfysiikkaa sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmiä. Lisäksi opetamme tilastollista ajattelua ja laatumenetelmiä lähtien perusteista ja päätyen edistyneempiin tekniikoihin.

Quality Knowhow Karjalainen Oy:n kouluttajat ovat uranuurtajia monilla laatutekniikan alueilla 1980-luvulta lähtien. Käynnistimme ensimmäiset suomenkieliset Six Sigma -koulutukset Suomessa jo vuonna 1999.

Lean Six Sigma

Tutustu Sixsigma.fi sivustoon

Tutustu Lean Six Sigmaa käsittelevään sivustoomme. Sivuilta löydät paljon tietoa Lean Six Sigmasta, artikkeleita sekä ajankohtaisia asioita.

Siirry sixsigma.fi

Tutustu QKK.fi sivustoon

Tutustu uudistuneisiin sivuihimme. Sivuilta löydät Laatutieto-verkkokaupan sekä tietoa palveluistamme ja tarjoamistamme laatutekniikan koulutuksista.

Siirry qkk.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous.