Tehdasfysiikka.fi sivuston taustalla

Tehdasfysiikka.fi on Quality Knowhow Karjalainen Oy:n ylläpitämä sivusto, jolta löydät tehdasfysiikan (factory physics) aihepiiriin liittyvää tietoa, artikkeleita, koulutuksia sekä kirjallisuusvinkkejä.

Quality Knowhow Karjalainen Oy on koulutus- ja konsultointiyritys, joka tarjoaa asiakkailleen koulutusta ja konsultointia tuotteiden ja toimintaprosessien laadunparantamiseen sekä välittää laatutekniikan kirjoja, ohjelmistoja ja demonstraatiovälineitä. Quality Knowhow Karjalainen Oy on perustettu vuonna 1997 täydentämään Laatutieto Oy:n vuonna 1986 alkanutta toimintaa.

Koulutamme ja konsultoimme yrityskohtaisissa koulutustilaisuuksissa sekä julkisilla kursseilla liiketoiminnan kehittämistä, Lean Six Sigma -menetelmää, tehdasfysiikkaa sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmiä. Lisäksi opetamme tilastollista ajattelua ja laatumenetelmiä lähtien perusteista ja päätyen edistyneempiin tekniikoihin.

Quality Knowhow Karjalainen Oy:n kouluttajat ovat uranuurtajia monilla laatutekniikan alueilla 1980-luvulta lähtien. Käynnistimme ensimmäiset suomenkieliset Six Sigma -koulutukset Suomessa jo vuonna 1999.

Lean Six Sigma

Tutustu sixsigma.fi sivustoon

Tutustu Lean Six Sigmaa -käsittelevään sivustoomme osoitteessa sixsigma.fi. Sivuilta löydät paljon tietoa Lean Six Sigmasta, artikkeleita sekä ajankohtaisia asioita.

Siirry sixsigma.fi sivustolle

Tutustu QKK.fi sivustoon

Uudistamme verkkosivustojamme kevään 2022 aikana.

Siirry qkk.fi -sivustolle

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous.